16 de des. 2008

Swiss Air i l'alcabota Díez

Rosa Díez és un personatge que sempre s'ha arrossegat en els conflictes, cercant hostilitats, obrint ferides i fent-ne de noves, allà on regna la cordialitat. L'antiga militant del PSOE del GAL, farta de sembrar odi i crispació al País Basc, molta més que les bombes i els atemptats d'ETA, se'n tornà al seu país, Espanya, aquest cop per fundar una mena d'agrupació de desvalguts i ximples, que no tenen cap altra raó de viure que sembrar l'odi allà on existeix la diferència.

Accions com la seva i la del seu partit de tarats - aquest nom s'escau millor que friquis - no fan cap altra cosa que la bona gent de Catalunya es conscienciï encara més sobre l'ús del català, una llengua que no se sentirà més per la megafonia de Swiss Air, gràcies als curts de gambals del partit d'aquesta carallot.

La solució?

Tornar a informar a Swiss Air de la necessitat de posar el nostre idioma en la seva megafonia i que es deixin de ximpleries i de tarats. Si aquesta gent no vol viatjar en un avió que el seu servei de vol utiltizi la nostra llengua, que viatgin en ruc, amb el seu "Platero" particular, que menja carrotes pagades pels catalans, perquè si fos per ells, la bèstia és moriria de gana.