17 d’abr. 2008

De fora

La Maria i l’Arnau van presentar ahir a la nit, al Centre de la Cultura Catalana (CCC), el seu llibre “De fora”, que aquest any substitueix el ja clàssic “Escriptors d’avui, escriptors d’aquí”, que des de fa una bona colla d’anys edita el CCC.

La Maria i l’Arnau, conjuntament amb el Pere, componen la darrera fornada de gent jove de la junta d’aquesta entitat andorrana.

Qui diu què el món de la cultura està vetat als joves?

Tots dos van tenir la idea de confeccionar un llibre d’entrevistes a diferents nouvinguts a Andorra que han après l’idioma català. Gent provinent de països que se surten dels tòpics espanyols, francesos i portuguesos. Ciutadans que un bon dia arribaren a les Valls provinents d’Austràlia, el Senegal, Bulgària o el País Basc, per citar alguns exemples.

Tenint tota la responsabilitat, des de la idea fins a l’edició, s’ho han manegat prou bé, millor dit, excel•lentment bé.

No escric gaire més, perquè l’Arnau, sempre em diu que els meus textos són massa llargs.

Títol: “De fora”.
Autors: Maria Cucurull i Arnau Colominas.
Edita: Centre de la Cultura Catalana del Principat d’Andorra.
Any: 2008.
Preu: 5 euros.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Interessant el llibre. Fa temps que em ronda pel cap traslladar aquesta idea al món televisiu, doncs podria donar molt de joc.Una mena de programa com el que fa l'Isidre Domenjó a Pirineus Tv, els savis de la montanya. Compraré el llibre i, si et plau, fes arribar l'idea als teus companys del centre de cultura catalana, doncs crec que podria donar molt de joc. Per cert soc en Marià Cerqueda. Firmo per que és més fàcil enviar un missatge anònim que amb noms i cognoms i m'empipa publicar alguna cosa sense firmar.

Climent Miró i Tuset ha dit...

Ei Mari�.

Qu� tal va anar al Sant Jordi?
A qui li va tocar el premi del concurs de l'SPL "Fem l'andorr�?"

Igual els de l'SPL s'hauran fet els andorrans i mira, hehehehe, s'hauran quedat amb el premi. (�s broma, hehehe).

En parlar� a la junta del Centre. Per cert, a veure si t'animes a venir al Centre per col�laborar amb la Mostra de cinema en catal�.

A reveure.