25 d’abr. 2008

Catosfera literària

Com bé sabreu, properament es posarà a la venda “La catosfera literària. Primera antologia de blogs en català”, un llibre que ha estat idea i obra del Toni Ibàñez, una persona que ha sabut tirar endavant un projecte altruista, gràcies al qual, més de 100 blocaires han pogut veure com les seves narracions han estat editades en paper. Entre els benaurats d’aquesta iniciativa m’hi compto jo, i vaja, encara em faig creus de com m’han arribat a escollir. També hi escriu el company David Gálvez, també d’Andorra.

L’altre dia van parlar del llibre pel “Telediario”, imagineu-vos, no només surten assassinats i esbudellaments per la tele, també hi ha lloc per les notícies culturals. I en llengua catalana

Bé, el proper 17 de maig, que cau en dissabte, presentaran el llibre a Vallromanes, si hi voleu anar, ja sabeu: Vallromanes es troba prop de la Roca, el poble “outlet”. I que no s’emprenyin, però fins no fa gaires anys a Andorra ens coneixien pel sucre i pels formatges holandesos.

Aquí teniu l’enllaç del bloc Entrellum que anuncia aquest esdeveniment: http://entrellum.blogspot.com/2008/04/dissabte-17-de-maig-vallromanes.html












4 comentaris:

Toni Ros ha dit...

Gràcies, Climent, pel teu post! Ens veiem el 17 de maig a Vallromanes.

David Gálvez Casellas ha dit...

Hosti, Climent!

Ets molt generós de mencionar-me. Ara --per contrast-- m'adono de la mesquinesa mostrada en el post que acabo de penjar fa una estona al www.5cts.blogspot.com.

Ara el torno a editar per incloure-t'hi a tu i a l'altre/a blogaire/a andorrà/na.

Climent Miró i Tuset ha dit...

Apa David!
Què dius! hahaha.

Per cert, desconec l'altre blocaire andorrà.


Fins aviat.

Toni Ros ha dit...

Baixareu tots junts en el mateix cotxe?